Partners

Onze samenwerkingen zijn ons zeer dierbaar, daarom vindt u hieronder onze partners.

Makelaardij Hopma

Sinds 1932 is Hopma Makelaardij is een gevestigde naam voor de begeleiding bij verkoop en aankoop van woningen in de stad Groningen en omliggende gemeenten. Wij streven in onze dienstverlening naar een grote mate van zorgvuldigheid, openheid en integriteit. Wij stellen in onze dienstverlening het belang van de klant centraal. Dankzij onze ervaring handelen we doeltreffend en dat maakt het verschil. Wij spannen ons graag in om uw verkoop tot een succes te maken, en zullen u van het begin tot het eind terzijde staan. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat en dat wij onze beloften ook echt nakomen. Daar mag u ons aan houden.
Groningen

Kamps & de Vries makelaars

Met meer dan 30 jaar ervaring als makelaar in de stad Groningen, kunnen wij, Mark Kamps en Jacob de Vries, met een gerust hart zeggen dat wij de woningmarkt in de stad Groningen en omgeving op ons duimpje kennen. Zoek je dus een makelaar met ervaring in de aan- of verkoop van je huis in Groningen of wil je graag een goed onderbouwde taxatie van je woning, dan ben je bij ons aan het goede adres. Kies je voor Kamps en De Vries Makelaars, dan mag je van ons verwachten dat jouw belang voorop staat. Ons enthousiaste team neemt je alle zorg uit handen, van de eerste kennismaking tot de bezichtiging, van de onderhandeling tot het tekenen van de verkoopakte. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.
Groningen

Schat assurantiën

Bij Schat Assurantiën hebben we meer dan 40 jaar ervaring met verzekeringen. Financiële producten zoals verzekeringen kunnen ingewikkelde zaken zijn. Door de jaren heen verandert uw situatie voortdurend en is het belangrijk dat uw verzekeringen blijven aansluiten op uw huidige situatie. We zijn geïnteresseerd in uw persoonlijke situatie en helpen u graag op een persoonlijke en vertrouwde manier om uw zaken als verzekeringen en pensioen op orde te hebben, voor nu en later!. We vergelijken een groot aantal aanbieders en stellen een pakket voor u samen dat het best past bij uw wensen en situatie.
Groningn

Anderz Makelaar

In 2008 startte Martin Hammega eigen bedrijf. Hij kan u goed adviseren bij de verkoop van uw woning, maar vele mensen kennen hem als aankoop makelaar. Wel logisch, want landelijk is het aandeel aankoopbegeleiding van de omzet van een makelaarskantoor ongeveer 12% (bron: NVM). In Groningen is dat ongeveer 22%, maar AnderZ makelaar heeft ongeveer 45% omzet als aankoopmakelaar. Dat zegt veel, heel veel. Als aankoopmakelaar is hij dagelijks actief op de woningmarkt en weet derhalve precies wat een koper verwacht. Daar kunt u bij een verkooptraject ook voordeel van hebben.
Groningen

Verver Jet Winters makelaars

Welkom bij Verver Jet Winters Makelaars. Verver Jet Winters Makelaars is gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve huizen: van statige herenhuizen en luxe design appartementen aan de Singels tot fraaie huizen in de mooiste wijken van Groningen. Van karakteristieke jaren ‘30 villa’s in Haren tot verbouwde woonboerderijen en landgoederen op de mooiste percelen in Drenthe en de provincie Groningen. Van moderne landhuizen tot (Rijks-)Monumenten én vastgoed voor liefhebbers van paarden. Tevens is van oudsher ons kantoor verbonden met Schiermonnikoog. Ook daar brengen we met succes verkoop en aankoop van (recreatie-)huizen bij elkaar. Exclusieve huizen en uitzonderlijk wonen. Dat is onze ervaring. Dat is onze passie. Zoekt u een makelaar in Haren, Groningen of Drenthe die uw huis kan verkopen zonder zorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Professioneel, ervaren en met oog voor detail. Dát is Verver Jet Winters Makelaars. Welkom!
Haren (Gn)

Groenhout makelaars

Groenhout Makelaars ‘Creatief, Streetwise Ondernemend maar vooral Betrokken’. Op onze vele reviews (9.2 gemiddeld) en titels o.a. makelaars van het jaar zijn we erg trots. Wij zijn de moderne partner met jarenlange ervaring in de onroerend goed markt in Assen en omstreken. Onze klantenkring varieert van particulieren die willen kopen of verkopen in elke prijsklasse of particuliere beleggers tot projectontwikkelaars. Van hen die een huis willen aan- of verkopen of willen laten taxeren tot degenen die onze expertise inschakelen bij de voorbereiding van koop en nieuwbouw. We zijn makelaars met een creatieve geest en trachten op originele wijze gestelde doelen te realiseren. We zijn enthousiast en gedreven in alles wat we doen en kennen de branche in al haar facetten. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, maar alleen puur ondernemerschap. We zijn alert op nieuwe trends en vertalen dit in onze werkwijze. Onze expertise betekent jou gemak!
Assen

Financiële Inloopzaak Assen

Onze missie is om financieel advies persoonlijk te houden voor zowel particulieren als ook voor ondernemers.
Wij merken dat persoonlijk contact steeds moeilijker wordt. Ook bij banken en andere financiële dienstverleners. Terwijl het voor u vaak prettiger is om de vragen over uw financiën gewoon te kunnen stellen en te overleggen met een deskundig adviseur. Bij ons kunt u gewoon vrijblijvend binnenlopen en uw financiële vragen stellen, ook als u nog geen klant bij ons bent. En daarin alleen al maken wij ons onderscheidend Onze financiële inloop zaak is gevestigd in hartje centrum Assen.


Assen

Klus Wijs Tynaarloo

Bij KlusWijs Tynaarlo vind je alles wat je zoekt voor het opknappen en verfraaien in en rondom je huis. Krijg antwoord op je vragen over onder meer verf, hout- en plaatmateriaal, hand- en elektrisch gereedschap. Kom gerust langs. Het team van Bert Rona geeft je vakkundig advies zodat je de klus slim gaat aanpakken. Je maakt gebruik van ruim 35 ervaring zodat jij je huis gaat verfraaien zoals jij dat voor ogen hebt. Laat je verrassen en kom ons bezoeken in Tynaarlo.
Tynaarlo