Partners

Onze samenwerkingen zijn ons zeer dierbaar, daarom vindt u hieronder onze partners.

Schat assurantiën

Bij Schat Assurantiën hebben we meer dan 40 jaar ervaring met verzekeringen. Financiële producten zoals verzekeringen kunnen ingewikkelde zaken zijn. Door de jaren heen verandert uw situatie voortdurend en is het belangrijk dat uw verzekeringen blijven aansluiten op uw huidige situatie. We zijn geïnteresseerd in uw persoonlijke situatie en helpen u graag op een persoonlijke en vertrouwde manier om uw zaken als verzekeringen en pensioen op orde te hebben, voor nu en later!. We vergelijken een groot aantal aanbieders en stellen een pakket voor u samen dat het best past bij uw wensen en situatie.
Groningn

Anderz Makelaar

In 2008 startte Martin Hammega eigen bedrijf. Hij kan u goed adviseren bij de verkoop van uw woning, maar vele mensen kennen hem als aankoop makelaar. Wel logisch, want landelijk is het aandeel aankoopbegeleiding van de omzet van een makelaarskantoor ongeveer 12% (bron: NVM). In Groningen is dat ongeveer 22%, maar AnderZ makelaar heeft ongeveer 45% omzet als aankoopmakelaar. Dat zegt veel, heel veel. Als aankoopmakelaar is hij dagelijks actief op de woningmarkt en weet derhalve precies wat een koper verwacht. Daar kunt u bij een verkooptraject ook voordeel van hebben.
Groningen

Financiële Inloopzaak Assen

Onze missie is om financieel advies persoonlijk te houden voor zowel particulieren als ook voor ondernemers.
Wij merken dat persoonlijk contact steeds moeilijker wordt. Ook bij banken en andere financiële dienstverleners. Terwijl het voor u vaak prettiger is om de vragen over uw financiën gewoon te kunnen stellen en te overleggen met een deskundig adviseur. Bij ons kunt u gewoon vrijblijvend binnenlopen en uw financiële vragen stellen, ook als u nog geen klant bij ons bent. En daarin alleen al maken wij ons onderscheidend Onze financiële inloop zaak is gevestigd in hartje centrum Assen.
Assen

KlusWijs Tynaarlo

Bij KlusWijs Tynaarlo vind je alles wat je zoekt voor het opknappen en verfraaien in en rondom je huis. Krijg antwoord op je vragen over onder meer verf, hout- en plaatmateriaal, hand- en elektrisch gereedschap. Kom gerust langs. Het team van Bert Rona geeft je vakkundig advies zodat je de klus slim gaat aanpakken. Je maakt gebruik van ruim 35 ervaring zodat jij je huis gaat verfraaien zoals jij dat voor ogen hebt. Laat je verrassen en kom ons bezoeken in Tynaarlo.
Tynaarlo