HouseHunting Property Management

Er zijn veel financiële zaken die u moet regelen bij de verhuur van uw woonruimte. Denk aan het innen van de huur, borg, eventuele afhandeling van betaalachterstanden, verzorgen van de huurverhoging en het afrekenen van servicekosten.

Financiën in beheer

Heeft u geen tijd of niet de juiste expertise om de financiële zaken af te handelen? Zeker als u meerdere woonruimtes verhuurt, wordt het financiële beheer complexer en zal het meer tijd kosten om de administratie op orde te houden.

HouseHunting kan deze financiële administratie van u overnemen zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

Administratief beheer

Bij HouseHunting beheren we alle financiële geldstromen met betrekking tot de verhuur van uw woonruimte. Naast de financiën komen er ook andere administratieve zaken kijken. Er moeten huurcontracten worden opgesteld, huurafrekeningen verstuurd en eventuele voorschotten moeten worden geadministreerd. Dit vergt veel tijd en vereist kennis van de wet- en regelgeving. Zeker bij het opstellen van het huurcontract is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met actuele wet- en regelgeving.

Meer weten over het financieel en administratief beheer?

Wilt u het financieel en administratief beheer overlaten aan de expertise van HouseHunting? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Pakket Basis

HouseHunting heeft 2 pakketten waaruit u kunt kiezen. Kiest u voor het basispakket, dan nemen wij het financieel en administratief beheer van u over.

Ons vastgoedbeheer team

Joeri van Geene

Dorien Heins

Vicky Perfors

Janet Scheffer

Marja van de Laar

Een van de grootste verhuur formules van Nederland!

HouseHunting vastgoedbeheer biedt de belegger gemak, veiligheid en rendement. Benieuwd naar wat HouseHunting voor u kan betekenen? Bekijk de video hieronder.

HouseHunting zorgt ervoor dat uw financiële en administratieve beheer op orde is! Bent u van plan uw woning te verhuren of verhuurt u al een woning en wilt u graag het financieel en administratief beheer uitbesteden aan een vastgoedexpert? Neem dan contact op met HouseHunting voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen u graag over de mogelijkheden!

Naast het financiële en administratieve beheer, kan HouseHunting ook het volledige beheer overnemen. In dat geval verzorgt HouseHunting ook het commerciële en technische beheer. U wordt dan volledig ontzorgd.