Technisch beheer van uw vastgoed

Het technisch beheer van uw vastgoed is erg belangrijk. Het is van belang dat de woning in een goede staat is en blijft, ook gedurende een periode dat de woonruimte verhuurd is. Het zorgt voor de waardevastheid van de woning en een tevreden huurder.

Vaak zien vastgoedeigenaren op tegen reparatieverzoeken van huurders en de afhandeling daarvan. HouseHunting stelt zich op als bemiddelaar tussen de huurder en verhuurder en zorgt voor de afhandeling van reparaties en onderhoud. Zo krijgt uw huurder altijd iemand aan de telefoon voor het verhelpen van problemen en wordt er gezorgd voor een passende oplossing voor reparaties en onderhoud.

Technisch beheer: expertise bij onderhoud

HouseHunting heeft jarenlange ervaring met het technisch beheer en heeft een netwerk van vakmensen die ingeschakeld kunnen worden voor onderhoudswerkzaamheden.

Onderhoudswerkzaamheden

Naast het regelen van reparaties en klein onderhoud kan HouseHunting ook groot onderhoud coördineren. Dit bestaat uit het opvragen van offertes, het verstrekken van opdrachten, controleren van de uitgevoerde werkzaamheden en controle van de facturen.

Meer weten over technisch beheer?

Wilt u het technisch beheer overlaten aan de expertise van HouseHunting? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Fiscaal voordeel van technisch beheer

Naast het gemak dat het uitbesteden van het technisch beheer met zich meebrengt, biedt het ook fiscale voordelen. Op het moment dat u meerdere woningen in uw bezit heeft en u daar niet actief werkzaamheden voor verricht, kunnen hier interessante belastingvoordelen aan kleven. Dit geldt alleen als u uw vastgoed laten beheren door een professionele beheerder.

Pakket Basis Plus

HouseHunting heeft 2 pakketten waaruit u kunt kiezen. Kiest u voor het pakket basis plus, dan nemen wij zowel het technisch als het financiële en commerciële beheer van u over.

Bent u van plan uw woning te verhuren of verhuurt u al een woning en wilt u graag het beheer uitbesteden aan een vastgoedexpert? Neem dan contact op met HouseHunting voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen u graag over de mogelijkheden!