Aankoop- en verkoopmakelaar

HouseHunting werkt samen met Anderz Makelaar in Groningen voor de aan- en verkoop van uw woning.

Uw aankoopmakelaar in Groningen

Bent u op zoek naar een woning in Groningen? Dan kan het in uw voordeel werken om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Anderz Makelaar heeft veel connecties in de woningmarkt, is op de hoogte van de lokale ontwikkelingen en weet alles van de plaatselijke bouw- en milieuverordeningen.

 

Bij de aankoop van een woning komt veel meer kijken dan u misschien zou denken. Een aankoopmakelaar kan u daar goed bij ondersteunen. Door de expertise van Anderz Makelaar weet u zeker dat u geen huis koopt waarvan u later misschien spijt krijgt.

We kunnen u ondersteunen bij de bezichtiging en de leiding nemen in de onderhandeling. We zorgen ervoor dat u uw droomhuis tegen een zo scherp mogelijke prijs kunt kopen.

Uw verkoopmakelaar in Groningen

Wilt u uw woning in Groningen verkopen? Om het verkoopproces goed te laten verlopen, is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. Anderz Makelaar weet precies via welke kanalen u uw woning het beste kunt verkopen. Wij zorgen ervoor dat we de juiste doelgroep bereiken.

 

Het verkopen van uw woning is meer dan alleen een bord in de tuin plaatsen. Een verkoopmakelaar kan u ontzorgen en ondersteunen, zodat de verkoop van uw woning vlot verloopt. Van het organiseren van kijkdagen tot de onderhandelingen met potentiële kopers kunnen wij voor onze rekening nemen.

Wij zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor uw woning en dat u in het gehele verkoopproces wordt ontzorgd!

HouseHunting Noord en Anderz Makelaar

De samenwerking tussen HouseHunting Noord en Anderz Makelaar biedt een totaalpakket voor aan- en verkoop, verhuur en beheer. 

Waar HouseHunting zich als verhuurmakelaar concentreert op de verhuur en het financieel en technisch beheer van woningen, richt Anderz Makelaar zich op de aan- en verkoop van woningen.

Samen bieden beide makelaars een totaalpakket waar u met al uw vraagstukken terecht kunt.

Wilt u gebruikmaken van de diensten van de verhuurmakelaar? Of van de aan- en verkoopmakelaar? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.