Wij vinden een goede huurder

HouseHunting is uw partner bij het vinden van een betrouwbare huurder voor het pand dat u wilt verhuren.

Een huurder vinden is in de huidige woningmarkt niet moeilijk, want er zijn potentiële huurders genoeg. Maar het selecteren van een betrouwbare huurder uit al die reacties op uw woning kan nog een hele opgave zijn. HouseHunting kan uw woning aanbieden op verschillende populaire websites zoals HouseHunting.nl, Funda, Pararius en Huurwoningen.nl en kan de huurder screenen met diverse screeningsmethoden om te kijken of de huurder echt geschikt is.

Huurder screenen: Persoonscontrole

Het is belangrijk om te weten wie er in uw woning komt. Een geldig legitimatiebewijs is daarvoor heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat uw huurder ook de eigenaar van het legitimatiebewijs is. Wij kunnen de huurder screenen en zorgen zo dat we een betrouwbare huurder vinden. 

Kan de huurder de huur betalen?

Als het gaat om verhuur voor langere tijd is het belangrijk om te weten of de huurder in staat is om iedere maand de huur te betalen. Wij kunnen de huurder screenen op betalingsgedrag en controleren of de huurder voldoende financiële draagkracht heeft om het huurbedrag iedere maand te betalen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare huurder?

Een betrouwbare huurder vinden kan een hele uitdaging zijn. HouseHunting heeft de juiste kennis en middelen in huis om voor u een betrouwbare huurder te vinden.

Periodieke controle van de woning

Maak afspraken met de huurder om af en toe langs te komen om te controleren hoe de staat van de woning is en of de woning wel wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is.

Het komt voor dat huurwoningen gebruikt worden voor criminele activiteiten zoals hennepkwekerijen. 

Externe screening

De bovenstaande tips kunnen veel tijd vergen. En zonder de juiste middelen, kan de huurder screenen nog altijd niet de volledige betrouwbaarheid geven.

Bij HouseHunting worden potentiële kandidaten altijd volledig gescreend op identiteit en kredietwaardigheid. Zo kunnen wij u meer zekerheid bieden over de betrouwbaarheid van een potentiële huurder.

Daarnaast hebben wij een groot netwerk van potentiële huurders en kunnen uw woning uitzetten op verschillende websites waar huurders zoeken naar een woning om het bereik te vergroten zodat uw woning zo snel mogelijk wordt verhuurd aan een betrouwbare huurder.