Vastgoed verhuur: onze werkwijze

Overweegt u om een woning te verhuren? En wilt u graag hulp van een professional? Dan bent u bij HouseHunting aan het juiste adres voor uw vastgoed verhuur.

HouseHunting is een specialist in het verhuren en beheren van vastgoed, zoals woningen, appartementen en studentenkamers. Wij kunnen u als geen ander volledig ontzorgen en weten hoe belangrijk het is om een betrouwbare huurder te vinden. Door onze uitgebreide kennis van zowel de vastgoedbranche als de lokale markt, bent u bij HouseHunting in goede handen.  Wij zijn uw partner bij vastgoed verhuur Groningen en Drenthe!

Vastgoed verhuur: hoe wij dit realiseren

HouseHunting zoekt niet alleen een betrouwbare huurder, maar stelt zich ook op als betrouwbare partner. HouseHunting hanteert een transparante werkwijze waardoor u inzicht heeft in hoe het vastgoed verhuur voor u verloopt.

Vrijblijvend intakegesprek voor vastgoed verhuur

Tijdens het intakegesprek wordt er kennisgemaakt, worden de wensen en behoeften besproken en wordt er besproken welke mogelijkheden HouseHunting kan bieden met betrekking tot vastgoed verhuur. Spreekt de dienstverlening van HouseHunting u aan? Dan zullen de gemaakte afspraken over de dienstverlening en vergoeding schriftelijk worden vastgelegd in de vorm van een opdracht.

Vragen over vastgoed verhuur?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw woning online

Om uw woning online goed te kunnen presenteren, kan HouseHunting de foto’s en teksten voor u verzorgen. Via de website van HouseHunting, Pararius, Funda en andere partnerwebsites wordt uw woning getoond aan duizenden woningzoekenden. Daarnaast maakt HouseHunting gebruik van verschillende social media kanalen en kan er lokaal online en offline worden geadverteerd.

Door middel van deze inspanningen en een groot netwerk van potentiële huurders, wordt circa 72% van de woningen binnen een maand verhuurd!

Bezichtigingen

Als er geschikte huurders hebben gereageerd, zullen gegevens zoals gezinssamenstelling, inkomen, reden van huren e.d. met u worden gedeeld. Als u dit aanstaat, worden er bezichtigingen met potentiële huurders ingepland.

Screening

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van HouseHunting is het vinden van een betrouwbare huurder. Als een potentiële huurder de woning na de bezichtiging wil huren, zal HouseHunting een screening uitvoeren om de identiteit te bevestigen en de kredietwaardigheid te beoordelen. Als de potentiële huurder goed door de screening komt zal de huurovereenkomst opgemaakt worden.