Woning verhuren in Assen? Welkom bij HouseHunting

De woningmarkt is oververhit en dus zijn steeds meer grote steden onbetaalbaar geworden. Het gevolg? Kopers en huurders wijken uit naar kleinere steden of omliggende dorpen. Zo zien we dat de stad Groningen onbereikbaar wordt voor onder andere starters. De zoektocht breidt zich voor veel woningzoekers nu uit naar bijvoorbeeld Veendam of Assen. Tijdelijk je woning verhuren in Assen of een nieuw pand aankopen voor de verhuur in deze Drentse hoofdstad? We helpen je graag!

Wonen in Assen

De centrale ligging, het levendige centrum, de groene omgeving en aansluiting op zowel Groningen als Zwolle worden vaak genoemd als voordelen van het wonen in Assen. De betaalbare woningen, afwisselend oudere panden en nieuwbouw, trekken een gevarieerd publiek. 

Tijdelijk je woning verhuren in Assen

Wanneer je een periode geen gebruik maakt van je huis, bijvoorbeeld door reizen, samenwonen of een werkproject, is leegstand niet de beste optie. Het is inbraakgevoelig, houdt een woonplek bezet in een overspannen markt en kost handen vol geld. Genoeg reden om naar een alternatief te kijken. Hoewel er vaak gedacht wordt dat het verhuren van een woning altijd om een langere periode gaat, is dit al een mogelijkheid vanaf drie maanden. Met de juiste verhuurmakelaar die oog heeft voor stabiele huurders, een stevige juridische basis en genoeg kennis van het vak, zit je dan rustig elders terwijl je woning met zorg bewoond wordt.

Investeren in vastgoed

Op zoek naar een waardevast investeringsobject? Denk dan eens aan een woning in Assen aankopen en verhuren. We helpen graag met het bepalen van de juiste wijk, een passende woning, het aankoopproces, het klaarmaken voor de verhuur, het zoeken van goede huurders, het juridisch vastleggen van de verhuur en het beheer tijdens de huurperiode.  

Professioneel verhuren

Tijdelijke verhuizer of slimme investeerder? We helpen je graag met het (aankopen en) een woning verhuren in Assen. Met meer dan 25 jaar expertise op zak weten we precies hoe we jou het beste kunnen helpen. Vragen of gelijk een afspraak maken? Bel ons op 06-21256452 of mail naar huubbleeker@househunting.nl.