Zorgeloos verhuren dankzij een verhuurmakelaar

Steeds meer mensen kopen een huis aan voor de verhuur. Soms voor rechtstreekse verhuur aan bijvoorbeeld een studerend kind, maar vaker nog als investeringsobject. Zelfstandig aankopen en verhuren is een optie, maar de expertise van een verhuurmakelaar is voor een eigenaar vaak een verstandige zet. Bij HouseHunting Noord hebben we ruim 25 jaar ervaring als verhuurmakelaar en die ervaring vind je terug in onze dienstverlening.

Deskundig advies van de verhuurmakelaar

Elk idee begint met een plan van aanpak. Voor de aankoop van een beleggingspand geven we daarom van A tot Z advies. Welke wijk is geschikt, hoe zorg je dat je ertussen komt op de woningmarkt, welk type woning is passend en hoe zorg je dat jouw bod het winnende is?

Tijd voor de verhuur

Vervolgens is het tijd voor de volgende fase in het verhuurproces: wat moet er gebeuren na aankoop? Moet er bouwkundig of cosmetisch iets gewijzigd worden in het huis of is het instapklaar voor de eerste huurders? We denken graag mee om het maximale uit het pand te halen. Pas als alles naar wens is kijken we naar verhuurvoorwaarden, zoals prijs en huurtermijn. 

Zorgeloos verhuren met full-service

We nemen de praktische en juridische verhuurhorden: we zorgen voor een mooie (online) presentatie van het huis en werven passende huurders. Vervolgens zorgen we voor een contract dat helder en sluitend is. Zorgeloos verhuren? We bieden ook full-service beheer. Dan heb je geen omkijken meer naar je investeringsobject: we zijn dan aanspreekpunt voor de huurder, losse kleine mankementen op en zorgen voor financiële afhandeling. 

Verhuurmakelaar Groningen

Wanneer je weet dat je op zoek wilt naar een woning voor de verhuur, neem dan contact met ons op. We helpen je graag met advies voor de aankoop en taxatie tot en met verbouwing, verhuur en beheer. Bel ons op 06-21256452 of mail naar huubbleeker@househunting.nl.