Woning / appartement verhuren

HouseHunting is de ideale verhuurmakelaar

Wij zijn professioneel, betrokken en snel bereikbaar!

Hieronder leest u hoe wij de verhuur van een woning aanpakken.

In oktober kregen wij een prachtig appartement ter beschikking aan de Gorechtkade in Groningen en we waren blij het op verschillende platformen, waaronder Pararius, huurwoningen.nl en onze eigen website, te mogen aanbieden. De woning werd deze keer niet op Funda geplaatst, omdat het aantal reacties dat we ontvingen nu al enorm was. Bijna 200 geïnteresseerden wilden graag de woning bezichtigen!

Als professionele verhuurder hebben we met zorg de beste 7 kandidaten geselecteerd en na de bezichtiging gaven alle kandidaten aan dat ze de woning wilde huren. Vervolgens vroegen we alle kandidaten om een introductiebrief te mailen, zodat wij deze konden voorleggen aan de eigenaar. Na de selectie was de nieuwe huurder snel gevonden en dolblij met het goede nieuws.

Onze vakkundige screening en het gebruik van het digitale huurdossier hebben ervoor gezorgd dat de huurovereenkomst binnen 1 à 2 dagen ondertekend kon worden. Met het nieuwste huurcontract dat voldoet aan alle wettelijke regels, behartigen wij de belangen van zowel verhuurders en huurders.

Bij de oplevering wordt een digitaal inspectierapport opgemaakt met foto’s van de woning en de meterstanden en deze wordt direct verzonden naar de huurder, de verhuurder en de makelaar.

We streven naar 5-sterren service en daarom vragen wij onze huurder en verhuurder altijd om een review te plaatsen op Trustpilot. Bij HouseHunting Groningen bent u in veilige handen en wij nodigen u graag uit om bij ons langs te komen!